Boek
Nederlands

Darkhearts

James L. Sutter (auteur), Maria Postema (vertaler)
+1
Darkhearts
×
Darkhearts Darkhearts
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Toen David uit zijn eigen band Darkhearts stapte, had hij nooit verwacht dat die zo succesvol zou worden. Na het onverwachte overlijden van een van de bandleden komt hij weer in contact met leadzanger Chance. Er bloeit er iets tussen hen op, en David zal moeten kiezen tussen liefde en roem. Vanaf ca. 15 jaar.
Titel
Darkhearts
Auteur
James L. Sutter
Vertaler
Maria Postema
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Darkhearts
Uitgever
[Amsterdam]: Van Goor, © 2023
351 p.
ISBN
9789000385331 (paperback)

Besprekingen

Een eigentijds en romantisch YA-verhaal over vriendschap, verlies en de keuze tussen liefde en roem. Toen David uit zijn eigen band Darkhearts stapte, had hij niet gedacht dat die zo succesvol zou worden. Nu zit hij al twee jaar gewoon op school, terwijl zijn voormalige beste vrienden Chance en Eli zonder hem de wereld over toeren.

 Als Eli plotseling overlijdt, komt David weer in contact met Chance. Hoewel hij nog steeds alles is waar David zich altijd aan heeft gestoord, bloeit er ook iets nieuws op tussen de twee. Iets wat Chance liever uit de media houdt, maar wat voor David een ultieme kans kan zijn om te krijgen waar hij twee jaar lang naar gesmacht heeft. Als de grenzen tussen zakelijk en privé volledig vervaagd zijn, zal David moeten kiezen: een tweede kans op roem? Of een tweede kans met Chance? Vlot, herkenbaar en inlevend geschreven. Vanaf ca. 15 jaar. James L. Sutter (1984) is een Amerikaanse game-ontwerper, auteur en muzikant.