Arcade games (6+) in de bib!

Zin om eens te komen gamen in de bib?

Van maandag 10 februari tot en met zaterdag 15 februari kun je in Bib Moorslede drie originele arcadegames spelen. De spelkasten zijn handgemaakt, net als de games: geen Pac-Man of Donkey Kong, maar artistieke en creatieve videospelletjes.

Een arcadehal bestaat uit 3 arcadegames, die boeiend zijn voor spelers van alle leeftijden, van beginners tot doorgewinterde gamers. Die laatsten zullen natuurlijk wel iets sneller door het spel gaan, maar er is altijd iets te beleven voor spelers van elk niveau. De games zijn eenvoudig, maar meer creatief en artistiek van inslag - vaak anders dan wat tieners (en volwassenen) normaal spelen. Een nieuw en verfrissend aanbod dus!

arcadegames_1.jpg

De broers Devillé ontwikkelen niet alleen de games, maar ook de kasten eromheen zijn van hun hand. Combineer Thomas’ handigheid als schrijnwerker met Hannes’ ervaring als game designer, gooi er een stevige portie passie voor games bovenop en het resultaat stelt niet teleur: een prachtige arcadehal met handgemaakte, houten arcadekasten en kunstige games.

Iedereen kan gratis gamen tijdens de openingsuren van de Bib.

 

Foto: © Sien Verstraeten