Internet en Wifi

Emails checken, de belastingsbrief online invullen of gewoon wat surfen op het web? Scannen, printen, kopiëren? De bib helpt je verder in de digitale wereld.

Internet

Internetpc's

Iedereen kan gratis gebruik maken van het internet op onze internetpc’s, om te surfen/mailen/werken met Office-toepassingen, of via ons draadloos netwerk. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bib.

Gegevens kan je wegschrijven op een eigen USB-stick. Kopiëren en/of printen kan aan 20 cent voor een A4'tje, 40 cent indien in kleur. Documenten kunnen ook gescand worden (0,20 € per pagina).

Je kan ook gebruik maken van een kaartlezer voor je elektronische identiteitskaart. Je hebt een kaartlezer onder meer nodig voor je digitale belastingaangifte of het thuisloket van de gemeente. Ben je hier niet vertrouwd mee? De bibliotheekmedewerker geeft jou graag een woordje uitleg.

 

Wifi

De bibliotheek beschikt over wifi waarmee je met je eigen laptop, tablet of smartphone gratis draadloos op het internet kan surfen en/of mails kan versturen. De login kan je opvragen aan de balie.